whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

Elektrikli Forklift Kiralama Fiyatları Çeşitleri
2021-06-21 15:07:20

Elektrikli Forklift kiralama, çeşitleri, aküsü, fiyatları olarak oldukça ekonomik seçeneklersunmaktayız.Bu forkliftler depolarda, hiper marketlerde, kapalı alanların aksine açık alanlarda, işçi gücünü minimuma indirip maksimum verim almak amacı ile üretilmiş cihazlardır.

Forkliftler de tıpkı arabalar gibi çeşitlilik gösterir. Bunlardan en çok bilineni elektrikli forkliftlerdir. Çeşit çeşit forklift vardır ve hepsinin özelliği birbirinden farklıdır.

Her forkliftin manevra kabiliyeti minimal tasarımına uygun olmalıdır. Üretim aşaması uzmanlık gerektiren bu ürünler onlarca mühendisin bir araya gelmesi ile yaratılır. Aylarca belki de yıllarca sürüş denemesi yapıldıktan sonra, kimsenin hayatını tehlikeye atmamak amacı ile, piyasaya sunulur. Daima kaliteli olanın talep görmesi sebebi ile yeni ve kendini ispatlayamamış şirketlerin bu alanda yarışması çok ama çok zordur.  Forklift araçları bir tercih değildir, bir zorunluluktur. Zira yüzlerce işçinin yapacağı işi forklift araçları çok kısa sürede yapabilir. Böylece hem enerji hem de para tasarrufu sağlanmış olur.

Uzman forklift kiralama tarafından sağlanan Elektrikli fokliftler en az 48 en fazla 80 volt olarak piyasaya sürülmüştür ve bu mühendislik harikası denilebilecek elektrikli forkliftler 2 tondan tutun da 6 tona kadar ağırlığa dayanabilir. Genellikle yurtdışı menşeili olan bu ürünler çalışma bilgilerini gösteren LCD bir dijital göstergeye sahiptir. Bu göstergeler sayesinde cihazın o andaki her bilgisini bize sunar. Bir forklift bize ne vermeli sorusundan önce 4 ana bilgiye bakmanız forklift alımını olumlu yönde etkileyecektir:

  1. Verimlilik: Bu noktada satın alınan forkliftin çok az enerji kullanarak çok fazla üretim yapması beklenir.
  2. Performans: Vardiya sistemine, dayanıklılığa, bakım süresine ve motor gücüne bakılır.
  3. Ergonomi: Koltuk rahatlığına, çevre bakış açısına ve dar yerlerdeki araç performansına bakılır.
  4. Güvenlik: Hem taşınan malzemelerin hem de kullanıcıların hayati güvenliği bu noktada sorgulanır.

4 ana bilgiyi öğrendiğinize göre şimdi sıra geldi elektrikli forkliflerden genel beklentilerimizin nasıl olacağına.

Elektrikli Forklift Kiralama Çeşitleri Fiyatları?

Tüketiciler pek farkında olmasa bile üretim aşamasından sevkiyat aşamasına kadar her türlü forklift kesinlikle hayat kurtarıcıdır. Zaten fabrikalar, ticari şirketler, lojistik çalışanları bu önemin farkına çoktan varmışlardır ve hem işletme hem de çalışanlar için en nitelikli forklifti almayı hedeflerler. En iyi tercih kesinlikle elektrikli forkliftlerden yana olacaktır.

elektrikli forklift

Elektrikli forkliftlerin çokça tercih edilmesinin sebeplerini sıralamak gerekirse listemiz şu şekilde olur;

  1. Dar ve sıkışık mekanlarda dengesini kaybetmeden, sorunsuz bir şekilde hareket edebileceği gibi yürüme, indirme ve kaldırma gibi durumlarda da problem yaşamaz.
  2. Elektrik maliyeti oldukça kısıtlı olan elektrikli forkliftlerin maliyeti en düşük düzeydedir.
  3. Elektrikli forkliftler egzoz gazı üretmediklerinden dolayı bireyin sağlıklarını tehdit etmez.
  4. Bu forkliftlerin hareketli parça sayısı yok denecek kadar azdır. Bu da arıza oluşma durumunda sorunun kolay anlaşılmasını sağlar ve arıza yapma ihtimali oldukça düşüktür. İçten yanmalı olanlar daha az sarf malzemem gerektirdiği için giderleri az ve ömürleri oldukça uzun olur.
  5. Elektrikli forkliftler içten yanmalı forkliftler ile kıyaslanınca çok çok daha az ses çıkartırlar. Güvenlik açısından bakar isek kapalı alanlarda ses seviyesi az olmalıdır ki işitme sağlığımıza zarar gelmesin.
  6. Yedek aküye sahip olan elektrikli forkliftler bu sayede bir tam gün boyunca durmaksızın çalışabilir. Ayrıca oldukça gelişmiş güvenlik uyarı sistemine sahiplerdir.

Uzman Forklift grubu istenilen her çeşit elektrikli forklift modelini müşterisine sunmaktadır. Daha detaylı teklif ve bilgi için sitemizin iletişim bölümünü kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz. Her zaman ulaşılabilir olmamız sizlerin de işini kolay kılacak.

Uzman Forklift olarak İstanbul Tuzla'da yıllardır hizmet vermekteyiz. Forklift kiralama, yedek parça, servis, onarım, bakım vb. alanlarda faaliyetlerimizi yürütmekteyiz.

 

https://www.facebook.com/uzmanforkliftci

https://www.instagram.com/uzmanforklift/

https://twitter.com/UzmanForklift

 0 (216) 3942750