whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

Kiralık Forklift Tuzla
2021-06-21 13:51:03

Kiralık Forklift Tuzla

Uzman Forklift, kiralık forklift Tuzla ilçesinde sizlere en iyi hizmetleri verebilmek adına tüm gücüyle çalışmaktadır.

Müşteri Destek Hattı; 0850 888 9626

Çeşitli ağırlıktaki yükleri kaldıran, bu yükleri kısa mesafeler içerisindeki farklı noktalara taşıyan, istifleyen, çeşitli araçlara yükleyen ya da araçlardan indirilmesini sağlayan ve buna benzer işlemlerde kullanılan bir iş makinesi olan forklift, fabrikalar, depolar gibi alanlarda son derece kullanışlı ve gerekli bir araçtır. Sağladıkları büyük fayda verimle son derece işlevsel makinalardır. Bu nedenle çok tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. İşlemlerinde forklifte ihtiyaç duyan firmalar bu araçları satın almakta ya da çeşitli firmalar üzerinden kiralamaktadırlar. Firmamızda forklift kiralama noktasında kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Farklı İhtiyaçlar İçin Farklı Forklift Seçenekleri

İşletmeler farklı miktardaki ağırlıklar için farklı türdeki forkliftlere gereksinim duymaktadırlar. Uzman Forklift, ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ağırlığa ve koşula özel, kaliteli ve güvenli forkliftleri ile kiralık forklift Tuzla alanında sizlerledir. Sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü forkliftlerle sizlere forklift kiralama hizmetleri sunmaktadır. Bu kapsamda sizlere sunulan forklift seçeneklerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

Kullanılan güç kaynağına göre forkliftler:

  • Dizel / Mazotlu
  • LPG / Benzinli / Tüplü
  • Elektrikli / Akülü
  • Lityum İyon Akülü

Yukarıda yakıt türlerine göre yapılan gruplandırma, sizin işletme koşullarınızda hangi yakıt türüne göre tercih yapmanı gerktiğini tespit edebilmeniz açısından gereklidir. Kapalı ve tavan yüksekliği 3 metreden az, havalandırması zayıf ve insan sirkülasyonu fazla olan bir ırtamda Dizel forklift tercih ederseniz, Çalışma verimliliğinizi ciddi manada düşürmekle kalmayıp, egzos emisyonunun oluşturduğu zararlı gazlarla çalışanlarınız ve sizin sağlığınızıda tehlikeye atmış olursunuz.

Akülü Forkliftler İç ortamda dizel forklift çalışma koşullarından kaynaklı olumsuzlukları kısmen giderse de çalışmalarınız çoğunlukla dış ortamda, hava koşullanını kontrol altında tutamadığınız bölgede çalışmanız var, zemininizde bozukken akülü forklift tercih ettiyseniz, bu da iş veriminizi düşürecektir. Yağmurlu havalarda elektronik kartların zarar görmesi, tozlu ve bozuk zeminlerden kaynaklı titreşimlerin makişnanızda oluşturacağı hasarı söylemek için uzman olmaya gerek yoktur.

Hep bileine gelen bir durum vardır. LPG'li forkliftler kapalı ortamlarda akülü gibi çalışma konforunu zedelemez, dış ortamda da mazotlu forklft gibi randıman veren bir forklift türüdür. Ancak bunun tam olarak 2 alanda özelleşmiş, istifleme araçlarının yerini tutmadığı bir sır değildir. İşte biz Uzman Forklift Olarak bu klişeyi yıkıyoruz. Dizel Forklift Şasesinde Lityum iyon akülü forklift. Akülü forklift gibi değil, zaten akülü. Dizel gibi değil, Zaten dizel şasesinde, ve dizel forkliftin çalışacağı tüm koşullarda çalışması üzerine dizayn edilmiştir. Sizde Yakıt türü bakımından Lityum devrimine geçmeye ne derisiniz

Hareket sistemlerine göre forkliftler:

  • Elektrik motorlu
  • Hidrostatik
  • Tork konvertörlü
  • Debriyajlı

Forklift kiralsama operasyonlarınızda yakıt durumundan sora tercih etmeniz gereken bir durumda yürüyüş sistemine göre bir tercih yapmaktır. akülü forklift seçtiyseniz zaten elektrik motoru tahrikli bir forklift seçmişsiniz demektir. Dizel veya tüplü forkliftlerde diğer seçenekler anlamlı olmaktadır. Debriyaj sistemli forklift teknolojisi artık üretilmemektedir. ve çok çok nadir bulunmaktadır. dolayısyla böyle bir tercih yapmanız pek mümkün görünmüyor.  Forkliftlerin ekseri çoğunluğu Tork Konverterli forkliftlerdir, Kiralık forklift olarak Hidrostatik forklift seçmen,izi gerektiren yegane ihtiyaç alanı, rampalı çalışma alanınız var ise, hidrostatiğin tırmanma kabiliyeti yüksek ve sürüklenme kabiliyeti düşüktür. Ancak ustasını ve yedek parçasını bulmanız biraz zordur. Dolayısyla satınalacaksanız veya kiralayacaksanız büyük oranda Tork konverterli yürüyüş sisteme sahip forkliftlerden yapmış olacaksınız.

Kullanım alanlarına göre Forkliftler:

  • Üç tekerlekli
  • Dengeli
  • Dık İstifleme

Her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek farklı türde ve çeşitte ki forklift çeşitlerimizle sizlere uygun forkliftin kiralanması noktasında firmamız hizmetinizdedir. Firmamız ayrıca kiralama işlemleri sonrasında bakım, onarım, teknik destek gibi konularda da sizleri yalnız bırakmamaktadır.

TCM marka forkliftlerin yetkili bayisi olan Uzman Forklift TAILIFT, CTPOWER, Marka forkliftlere erişim kolaylığına sahip olduğu için kiralama bedellerini daha uygun fiyatlarla belirleyebilmektedir. İMOW marka forkliftlerin Türkiye Distribitörü olmamız nedeniyle uygun forklift kiralama seçeneği sunmaktayız.

Uzman Forklift, kiralık forklift Tuzla alanında ihtiyaçlarınızı tek bir elden karşılayabilecek potansiyele sahip olduğu için işlemlerin tek bir elden ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle Ürün yelpazemizi genil tutarak istifleme, malzeme elleçleme vs. işlemleri için gerekli tüm ekipmanlar stoklu buludurulmaktadır. Kiralık forklift ihtiyacı olan firmanın her türlü işlemi kolayca, hızlıca ve en doğru şekilde gerçekleştirmesini mümkün kılmaktadır.

İstediğiniz Süre Çerçevesinde Forklift Kiralayabilirsiniz

Kiralık forklift Tuzla alanında sizlerle birlikte olan Uzman Forklift, ihtiyacınıza yönelik olarak her türlü forklifti sizlere temin ettiği gibi süre konusunda da müşteri ihtiyaçları odaklı çalışmalar vyapmaktadır. Bu kapsamda uzun ya da kısa vadeli kiralama hizmetleri ile sizlerdedir. Kısa süreli forklift kiralama noktasında;

Uzun süreli forklift kiralama noktasında ise;

  • Yıllık forklift kiralama,
  • Bir yıldan uzun süreli forklift kiralama, 36 ay /  3 yıl forklift kiralama
  • Beş yıldan fazla süreli forklift kiralama gibi farklı zaman aralığı seçenekleriyle sizlerledir.

Seçilen zaman aralıklarında istenilen süreye göre kiralama noktasında farklı koşullar söz konusu olabilmektedir. Örneğin kısa süreli forklift kiralama noktasında daha esnek davranılmakta ancak özellikle bir yılın üzerinde forklift kiralama talebinde bulunulduğunda ilgili kriterler daha özenle incelenmektedir. Uzun dönem forklift kiralama durumunda kiralık forklift talep eden firmanın çalışma koşullarına uygun forklift markasıyla buluşturulması gibi incelikli konular firmamız tarafından özenle takip edilmektedir.

Kaliteli ve Özverili Hizmet

Forklift kiralama, maliyetlerden tasarruf etme ve daha verimli çalışma noktasında son derece sık başvurulan bir çözümdür. Çoğu firma için forklift kiralamak forklift satın almaktan daha karlı bir işlemdir. Kiralık forklift Tuzla alanında hizmet veren Uzman Forklift de bu noktada sizlerin en kaliteli hizmeti alması için var gücüyle çalışmaktadır. Sizlerin ihtiyacına ve amacına uygun forklift türünü ve markasını seçmeniz noktasında da yardımcı olan firmamız, kiralama işlemleri sonrası hizmetlerle de sizlerledir.

 

https://www.facebook.com/uzmanforkliftci

https://twitter.com/UzmanForklift

https://www.instagram.com/uzmanforklift/