whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

Kiralık Forklift Ümraniye
2021-06-21 13:51:13

Kiralık Forklift hizmetimiz, Ümraniye ilçesi başta olmak üzere tüm İstanbul geneli faliyettedir.

Forkliftler çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Endüstriyel çalışma alanlarında enerjiden, zamandan, emekten tasarruf yapmak, iş süreçlerini hızlandırmak forkliftler sayesinde mümkün olmaktadır.

Kurumlar için forklift söz konusu olduğunda satın almak akla gelse de ekseriyetle başvurulan yöntem, kiralama olmaktadır. Firmamız kiralık forklift Ümraniye alanında uzun yıllardan bu yana profesyonel hizmet vermekte, pek çok farklı markayı bünyesinde bulundurduğu gibi TCM, İMOW, TAILİFT, CTPOWER markalarının yetkili bayii olarak bakım, onarım, servis, yedek parça gibi hizmetleri de yerine getirmektedir. Bu sayede her türlü forklift ihtiyacı tarafımızca karşılanmaktadır. Ümraniye genelinde gerek tekli gerekse çoklu forklift, makaslı platform kiralamalarınıza en uygun çözümleri bizden bulabilir, uzun soluklu forklift kiralama iş birliğine imza atarak, ticaret hanenizi gereksiz uğraşlardan kurtarmış olursunuz.

Kiralık Forklift Kullanım Alanları

Her şeyden önce forkliftin çatallı istifleme manasına geldiğini hatırlatmakta fayda var. Forkliftler en temelde birer iş makinası ve diğer tabirler Endüstriyel ekipmanlardır. Fakat çoğu zaman bu makinaların ne işe yaradığı konusunda kullanıcılar, işletme yetkilileri tam bilgi sahibi olmadıkları için kendi işletmelerine en uygun ürünü seçemekteler, bu yüzden de farkında olmadıkları faaliyet hareketliliğini ksıtlayıcı ve işletmeye maliyet oluşturucu bir sürecin içerisinde devam etmektedirler.

İş hayatında zaman ve enerji çok önemlidir. Forkliftler de insanların taşıyamayacağı yükleri taşımak amacıyla geliştirilmiştir. Yüklerin kaldırılması, taşınması ve istiflenmesi forkliftler sayesinde olabilmektedir. Özellikle depolar gibi yerlerde forkliftler sayesinde daha yükseklere ulaşılabilmekte, malzemeler, eşyalar daha yükseklere istiflenebilmektedir. Bu sayede alandan tasarruf yapılmakta, daha az alana daha fazla eşyanın yerleştirilmesi mümkün olmaktadır.

Forkliftler taşıma kapasitelerine göre farklılık gösterir. Bu kapsamda 0.50 ila 40 ton arasında kapasiteye sahip olan modeller vardır. İlk kez 1800’lü yıllarda kullanılmaya başlayan bu makinalar özellikle 1950’li yıllardan sonra büyük gelişme kaydetmiş, manevra kabiliyetleri artmış ve fiili hareketliliği olan tüm işletmelerde mutlaka en az bir forklift, istif makinası, Reachtruck veya en azından Transpalet mutlaka bulunmaktadır. Bu Nedenle bizde faaliyetlerimizi daha yerele yayarak  kiralık forklift Ümraniye, Şerifali genelinde de uzun yıllardan bu yana çok farklı sektörlere hizmet verecek şekilde yapılanmaya gittik.

Teknoloji alanındaki gelişmeler en hızlı biçimde forkliftlerde hayat bulmuş gerek farklı yakıt çeşitleri gerekse dayanıklılık, güç ve ergonomiklikleri ile daha farklı alanlarda kullanılabilir olmuştur. Bu da kiralık forklift alanında daha fazla işletme tarafından tercih edilebilmesini sağlamıştır. Son olarak; Günümüz teknolojisi olan Lityum ion akülü forkliftleri ithal ederek kiralamalarda ekonomik olarak çığır açtık.

Ümraniye Forklift Kiralama Koşulları

Kiralık forklift Ümraniye hizmetlerimiz çok yönlü olarak devam etmektedir. Buna göre kiralama koşullarımız şu şekildedir:

  • Kısa süreli forklift kiralama,
  • Uzun süreli forklift kiralama.
  • Operatörlü forklift kiralama

Kısa süreli Ümraniye forklift kiralama hizmetlerimiz bir günlükten başlayıp bir yıla kadar uzanabilmektedir.

Günlük kiralık forklift Ümraniye genelinde çoğunlukla işe özel, geçici çözümler için yapılmaktadır. Firmanız bünyesindeki insan gücüyle kaldıramayacağınız tonajlardaki makine, teçhizat ya da yük yükleme, boşaltma gibi operasyonlarınız için günlük çözümlerimizden yararlanabilirsiniz. İnşaat şantiyelerine malzeme gelişlerinde, imalat hanelere hammadde geldiğinde, tır boşaltma gibi işletmelerin kıda süreli operasyonlarında tercih edilmektedir. İhtiyacınıza en uygun forklifti kullanacağınız alana göre seçebilir, bu kapsamda ekiplerimizden destek alabilirsiniz. Günlük kiralık forkliftlerde ücretlendirme, işin mahiyetine göre değişebilir. bazan saat olarak forklift kiralama anlaşıla bilir. ayrıca operatörün ve yakıtın durumunu da kiralamacıyla konuşmak gerekir. Kiraladağınız forkliftin çalışma maaliyetinin yanında ayrıca forkliftler çekici araçlarla transfer edildiğinden forklift nakliye ücretleri de başlangıçta konuşulmalıdır. bazı durmlarda forkliftitn nakliye ücreti kiralama ücretinin 2 katı civarında olmaktadır. Örneğin, operatörsüz kiralık forkliftinizin günlüğü 100 TL ise, forklift nakiyesi de 200,00 TL gidiş ve 200,00 TL geliş olacak şekilde toplamda 500,00 TL forklift kiralama işi için para harcamış olursunuz. Bu durumda Operatörünüz olduğu ve yakıtınızın tutarı ihmal ed,ilmiştir.

Haftlık kiralık forklift hizmetlerimizde haftalık olarak tarafınıza kiralama yapılır. İşleriniz yığılmış olabilir ya da bir hafta süreyle geçici bir işiniz olabilir. Bu durumda haftalık talep oluşturarak size uygun makinalarımızdan birisini seçebilirsiniz. Önceden ya da anlık talep oluşturabilirsiniz.

Aylık kiralık forklift hizmetimiz kapsamında talepleriniz aylık sözleşmeler ile karşılanır. Bir ay boyunca forklift tarafınıza kiralanır ve ihtiyacınızın devam etmesi halinde kiralama süresi yine uzatılabilir.

Uzun süreli forklift kiralama hizmetlerimiz Ümraniye genelinde 12 aydan 60 aya kadar ve daha fazlasını kapsayabilir. Satın alma yoluna değil de kiralama yoluna gitmeniz halinde uzun süreli kiralamalarınız da rahatlıkla firmamızca karşılanabilir. Uzun süreli forklift kiralamalsrında genelde sıfır forkliftler tercih edilmektedir. bu durum 3-5 yıl boyunca işletmenizin arıxalr nedeniyle işine en az ara vereceği anlamaına gelir: tabi 2. elk forklift kiralamadan maliyeti daima yüksek olmaktadır. Sıfır kiralık forkliftler 600,00 EURO civarıysa ayı kapasitedeki 2. el forklift 3 yıllık sözleşmeyle 400,00 EURO civarında olabilmektedir.

Ümraniye Kiralık Forklift Fiyatları

Kiralık forklift Ümraniye alanında en çok merak edilenlerden birisi kiralama fiyatları olmaktadır. Kiralama fiyatları makinanın markasına, çalışma sistemine, kapasitesine, kiralama süresine, dizel/LPG/Akülü ve Lityum İyion Akülü gibi yakıt türlerine göre değişmektedir. Firmamız her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyatla buluşturmaktadır.

Detaylar ve kiralama Taleplerinizle ilgili Müşteri destek hattımızı arayarak bilgi sahibi olabilirisniz.

Müşteri Destek Hattı; 0850 888 9626