whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

Satılık Forklift Sıfır ve İkinci el
2021-06-21 14:50:48

Satılık Forklift hizmetimizde İkinci El, Sıfır, Elektrikli, LPG'li, Dizel Forkliftlerimiz yer almaktadır. Satın almak için 0 (216) 394-2750

Limanların, inşaat şirketlerinin ve lojistik sektörünün olmazsa olmazlarından olan forklift olarak bilinen istifleme araçları bu piyasada oldukça önemli bir yere sahiptir. Özel ve asansörlü mekanizması sayesinde taşınması gereken yük topluluğunu bulunduğu yerden alıp, kaldırarak hedeflenen yüksekliğe ve yere kadar taşır. Firmalar tarafında detaylı ihtiyaç analizi yapıldıktan sonra uygun olan araçlar satın alınabilir. Fakat satın alım yapılmadan önce firmaların forklift çeşitlerini bilmesi ve onlara aşina olması gerekiyor.

Satılık Forklift Çeşitleri Nelerdir?

Forkliftler taşınma amaçlarına göre tercih ediliyor ve bir forklift bazen 10 işçinin yaptığı işi yapıyor. İş yükünüz azaltması ve tasarruf sağlaması sebebi ile sanayi ve inşaat alanlarında görmemiz mümkün hale geliyor. Sadece sanayi ve inşaat sektörü değil liman sektöründe de sıkça kullanılıyor forklift. Nasıl ki araba alınca onlarca çeşit arasında kalıyoruz forklift araçlarından alınca da aynı sıkıntıyı yaşayabilirsiniz zira forklit araçları da oldukça çeşitlidir. Kullanım alanları ve özelliklerine göre forklift araçlarını 6 gruba ayırmamız mümkündür. Biz Uzman Forklift olarak sizlere nerdeyse her çeşit forklift sağlıyoruz.

  1. Dengeli ve genel amaç kullanımı için forklift

Hemen hemen her yerde karşılaşmanın mümkün olduğu klasik ve aşina olduğumuz bir forklft çeşididir. Bu tip forklift ile yük ile forklift aracı arasında denge oluşturulur ve basit taşıma işlemleri için kullanılır. Elektrikli, dizel ve gazlı olabilir. Marketlerde ve hallerde sıkça karşılaşılır.

  1. 3 tekerleği olan forklift

Tıpkı 3 tekerlekli bisiklet gibi aracın arka kısmında 1 ön kısmında ise 2 teker bulunur. En büyük özelliği manevra yapabilmesidir. 3 tekerlekli olması zor dönemeçleri kolay atlamasını sağlar. Bu sebeple kapalı alanlarda tercih edilir.

  1. Sık depolama forklifti

Bu forkliftler fazla dar alanlarda bile seri bir şekilde manevra yapabilirler. dar yerleşim mekanları için sıkça sipariş edilir.

  1. Transpalet forklift

Kapalı alanların vazgeçilmezi olması ve motorsuz olmasından dolayı tercihler arasındadır. Minimal, hafif yükleri taşıyabilir. Sadece kaldırma özelliği bulunur ve insan gücü ile hareket ettirilip, yönetilir. Minik marketlerde çokça vardır.

  1. Özel forklift

Kapalı alan forklifti diye bilinir. Özel bir operatöre sahiptir. Enlemesine yapılmış konteynırı yanlamasına çalışmasını sağlar. Geniş ve uzun yükleri taşımak için birebirdir.

  1. Teletrucks

Kesinlikle en çok verim alınan forklift türüdür. Bu araca koyabildiğiniz kadar yük koyunuz.

Satılık Forklift Fiyatları Ne Kadar?

Kullanım alanına göre değişkenlik gösteren forkliftler;

  • Şantiye alanı,
  • Kapalı alan,
  • İş merkezleri,
  • Marketler ve
  • Liman gibi çeşitli alanlarda kullanılıyor.

Hal böyle olunca da fiyatlar fazlaca değişkenlik gösteriyor. Piyasada forklift araçlarını 50 Bin TL ile 200 Bin TL arasında bulmak mümkün. Eğer yeterli bütçeniz yoksa biz uzman forklift şirketi olarak sizlere en uygun fiyatları sunmak için buradayız. Unutmayın ki 2. El araçlar da iyi bir seçenektir.

Forklift Neden Tercih Edilmeli?

  • Forkliftler self driving araçlar değillerdir. İnsan gücünün yetmediği yerde devreye girerler ve belki 100 işçinin yapacağı işi 1 araç tek başına yapabilir.
  • İnsanlar bu gibi işlerde zarar görebilirler. İnsana zarar geleceğine makineye zarar gelsin mantığı ile forklift satın alınmalıdır.
  • Yapılacak iş süresi azaldığı için zamandan ve paradan tasarruf sağlanır.
  • 6 ayda bitecek iş forklift ile 3'te 2'ye düşüyor.

Şirketimiz uzman forklift, satılık forklift üretiminin farkında ve önemini iyi kavramış bir şirket uzmanlarımız ve mühendislerimiz ile daima siz değerli müşterilerimizin destekçisi olacağız. Bilgi almak isterseniz ya da iletişime geçmek isterseniz bir mail uzağınızdayız.

https://tr.pinterest.com/uzmanforklift/

https://twitter.com/UzmanForklift

https://www.facebook.com/uzmanforkliftci/