whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

UZMAN FORKLİFT 16 YAŞINDA!
2020-11-14 10:21:35

    16 Yıldır değişmeyen heyecanla açtığımız Uzman Forklift kapısını, aynı umut ve heyecanla açmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımıza kazanç kapısı, umut kapısı, müşterilerimize çözüm kapısı ve tedarikçilerimize güven kapısı olmaya devam edeceğiz. İnsanların hayatını kolaylaştırmak için bilime, ARGEye, insan yetiştirmeye, tekniğe daima önem verip bu olguların şirketin kültürü haline gelmesini sağlayacağız.  Bizden sonraki nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için önceliği safi kazanç ve kar ekseninden çıkarıp çevre kirliliği ile mücadeleye ve yeryüzünün kıt kaynaklarını daha tasarruflu ve bilinçli kullanılması için Uzman Forklift yapılanması içinde bu kültürün yerleşmesini sağlayacağız. 

 

     Ortakların üstün özveri ve gayretlerinin neticesinde sadece kazanç sağlama misyonunu yerine getiren bir firmadan ziyade gerek forklift sektörüne özgü çekirdekten usta oluncaya kadar, gerekse idari, teknik, pazarlama, yönetim ve iş hayatına dair bir çok alanda Kalifiye Personel yetiştiren bir okul niteliğinde bir oluşum haline gelmiştir. Biz Uzman Forklift iş verenleri olarak daima ülkemizin en değerli varlığının yetişmiş insan gücü olduğuna inanmaktayız. Bundan dolayı, çalışanlarımızın yarısına yakınını okullarından alıp yetiştirerek hayata hazırlamaktan gurur duymaktayız.

 

     Bizi biz yapan, bizi sektörün tüm taraflarının gözünde gerçekten "Uzman" yapan tüm değerlerimizle, büyümeye, değer üretmeye, daha rekabetçi bir ortamda bilimin ışığında yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte bize güvenen tüm müşteri, tedarikçi, personel, dostlarımız ve değerli ailemize yürekten teşekkür ederiz.

 

                                                              Uzman Forklift Yönetim Kurulu Üyeleri

UZMAN FORKLİFT 16 YAŞINDA! Fotoğraflarımız