whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

UZUN VE KISA DÖNEM FORKLİFT KİRALAMA VE KİRALIK FORKLİFTLER
2021-06-21 14:52:08

    Forkliftler, bireylerin taşıyacağı yüklerin çok daha fazlasını taşımak için kullanılan endüstriyel araçlardır. Taşıdıkları yükleri güvenli bir şekilde başka yere istifleyen iş makineleridir. İhtiyaç duyulan alana göre forklift tonajı, yakıt türü, forklift ataçman parçaları ve forklift yedek parçaları belirlenir.  Forkliftlerin tonajları 40 tona kadar çıkabilmektedir.Depolama-stoklama yada ağır malzemeleri yüklemek, boşaltmak için tercih edilir. İnsan gücünün yerini alan forkliftler limanlarda, şantiyelerde, inşaat alanında, tersanelerde veya depolarda malzeme taşımak ve elleçlemek için kullanılabilir.

Sizlerde işiniz için en uygun çözümün forkliftler olduğunu düşünüyorsanız, forklift satın alabilir yada

-  Kısa dönemli forklift kiralama
-  Uzun Dönemli Forklift Kiralama
-  Saatlik Forklift Kiralama
-  Günlük Forklift Kiralama
-  Haftalık Forklift Kiralama
-  Aylık Forklift Kiralama
-  Yıllık Forklift Kiralama


seçeneklerinden bütçeniz için en uygun forklift kiralama seçeneğini seçebilirsiniz.
İşiniz için en iyi çözümlerin insan gücüne dayalı değil de, bu işin çok daha fazlasını, daha güvenilir ve daha hızlı şekilde yapabilecek forkliftlere bırakmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Böyle düşünmenize rağmen işiniz için forklift kullanmanızı engelleyen en büyük faktörün ekonomik engeller ve dolar kurundaki artış olduğunun farkındayız. Bu yüzden forklift ve istif makinesi satın almak yerine kiralamayı düşünebilirsiniz. Uzun dönem, kısa dönem olarak forklift kiralama yapabilirsiniz. Kurumsal, Forklift kiralayan firmalardan saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık forklift kiralama seçeneklerinden işiniz, bütçeniz ve faaliyet alanınız için en uygun ve en ekonomik çözümü tercih edebilirsiniz.  

    Forklift veya istif makinası kiralamaya karar verdiğinizi düşünelim. Önceliğiniz Forklift kiralayacağınız firmanın; forklift kiralama piyasasında köklü, bilinen ve güvenilir bir firma olması konusunda çok titiz davranmalısınız. Forklift kiraladığınız firmanın  size, kiraladığı forkliftin en iyi performans ile çalışıyor olduğunu ve daha sonra forklift kullanımı sırasında doğabilecek forklift arızalarının giderileceğine dair güvence veriyor olması gerekir.  Sizlerde yukarıda bahsettiğimiz hususları dikkate alarak işiniz için ekonomik ve güvenilir forklift kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

    Firmamızın, farklı marka, tonaj ve her işletme bünyesine uyacak bütçe seçenekleriyle; uzun dönem, kısa dönem, saatlik, günlük, haftalık , aylık ve yıllık forklift kiralama hizmetlerinden faydalanmak ve ayrıntılı bilgi almak için bizlere 0 (216) 394-2750 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

UZUN VE KISA DÖNEM FORKLİFT KİRALAMA VE KİRALIK FORKLİFTLER Fotoğraflarımız